Onze gloednieuwe "sportblog" al gezien? Klik hier!

 

 

Elke vrijdag van 15u tot 17u kunnen de leerlingen van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar onder leiding van telkens vier leerkrachten sport volgen.

Het initiatief werd genomen omdat veel ouders zich de vrijdag om 15 u. nog niet konden vrijmaken om hun kinderen op te halen en omdat we ze een nuttige en gezonde vrijetijdsbesteding wilden aanbieden.

Intussen zijn ook heel wat andere kinderen, die wat extra sportieve uitdagingen zochten, aangesloten bij onze groep.

Vanaf de start in januari 2008 bleek deze formule een succes te zijn. Zorg ervoor dat uw kind tijdig ingeschreven wordt.

De sport gaat door in de sporthal ‘Hazebeek’ of bij mooi weer op de sportvelden en atletiekpiste van het ‘Hazebeekpark’.

Er is een uitgebreid aanbod van activiteiten, rekening houdende met de leeftijdsverschillen.

Enkele activiteiten die elk schooljaar al op het programma staan: baseball, badminton, frisbee, waterestafette, circuit, voetbal, unihockey, tafeltennis, ropeskipping, training voor de veldloop,’hak op de tak’, duinenspel, enz…

U merkt, voor elk wat wils en rekening houdend met ieders mogelijkheden.

De kostprijs voor deelname aan de naschoolse sport bedraagt ongeveer €78 per schooljaar. Indien meerdere kinderen van een gezin deelnemen, wordt de prijs verlaagd tot ongeveer €56 euro per kind, per schooljaar. De kosten voor het schaatsen, zwemmen, bowlen en minigolfen zijn in die prijs inbegrepen.