Ouderraad - vriendenkring

In onze school is er een actieve ouderraad-vriendenkring. Ze organiseren en ondersteunen allerlei toffe en boeiende activiteiten waarvan de opbrengsten integraal naar onze leerlingen gaan.

Zij financieren daarmee sportactiviteiten, schooluitstappen, toneel- voorstellingen, het sinterklaasfeest of aankopen van bijvoorbeeld computermateriaal of schaakstukken en nog zoveel meer.

Ze zitten niet stil om met leuke en vernieuwende activiteiten uit de hoek te komen om onze kinderen dat extraatje te schenken.

Wilt u ook uw steentje bijdragen in de ouderraad en/of vriendenkring?