Scholengemeenschap

Op 1 september 2005 ging de scholengemeenschap ‘Strand en Polder’, waar onze school deel van uitmaakt, officieel van start.

Deze scholengemeenschap wordt gevormd door de gemeentescholen van acht gemeenten: Koksijde, De Panne, Diksmuide, Gistel, Middelkerke, Alveringem, Westrozebeke en Nieuwpoort

Aan het hoofd staat een coördinerend directeur die op regelmatige basis vergadert met de directeurs van de betrokken scholen. Personeelsgebonden materie en pedagogisch-didactische onderwerpen staan op de agenda en worden met iedereen besproken.

In het totaal telt onze scholengemeenschap meer dan tweeduizend leerlingen en ongeveer tweehonderdvijftig personeelsleden.

 

Er is een website: www.strandenpolder.be

Info: Piet Demonie is coördinerend directeur van de scholengemeenschap ‘Strand & Polder’ Vrijheidsstraat 1 te 8470 Snaaskerke.

Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…